Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Ανάγκη για κουβέρτες

Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου της Αθήνας
 
 
Το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου της Αθήνας έχει μεγάλη ανάγκη από κουβέρτες για τους άστεγους. Εάν έχουμε καμιά ξεχασμένη γι’ αυτούς που κρυώνουν στον δρόμο, θα είναι το καλύτερο δώρο. Μπορούμε να τις πάμε είτε στο ΚΥΑΔΑ (Πειραιώς 35) είτε στον Κόμβο Αλληλοβοήθειας του Δήμου Αθηναίων που βρίσκεται στο Παλιό Φρουραρχείο, απέναντι από τον Σταθμό Λαρίσης.

7 σχόλια:

Apokalipsis999 είπε...

Καλά κάνεις και δημοσιεύεις την είδηση. Το κρύο είναι εχθρός των φτωχών. Βέβαια θα μπορούσαν οι δήμοι να είχαν μεριμνήσει νωρίτερα αλλά που μυαλό να σκεφτούν ότι το χειμώνα οι άστεγοι θα έχουν σοβαρό πρόβλημα...

Μίνα Στρατή είπε...

Ας βοηθήσουμε όλοι!
Καλημέρα σου!

Κική Κωνσταντίνου είπε...

καλημερα σερενατουλα μου!
κοινοποιω αμεσως στο φεισ!

Mia Petra είπε...

Ω! Καλά κάνεις και το λες, δεν το ήξερα! Να είσαι καλά! Αν έχεις κι άλλες πληροφορίες (κάνα λινκ ας πούμε) να μας το γράψεις. Καλό βραδάκι!

airis είπε...

Μπράβο κορίτσι μου για την ευαισθητοποίηση σου!

Να'σαι καλά!

Ανώνυμος είπε...

Εδώ βγήκαν στην φόρα μερικά αυτράπελα του εν λόγο κέντρου βοήθειας όπως το φαγητό δεν τρώγεται και είναι για τα σκουπίδια, οι υπάλληλοι του κέντρου και εν δυνάμει είναι υπάλληλοι του Δήμου Αθηναίων κλέβουν τα τρόφιμα και τα ρούχα και τέλος η δομή και οργάνωση είναι λίγη. Κανονικά όλα αυτά τα κέντρα έπρεπε να είχαν συγχωνευθεί με την ΜΚΟ της Εκκλησίας Αποστολή και θα προσέφεραν από κοινού καλύτερο έργο .

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Συγχαρητηρια για την αναρτηση σου!!!!!
Υστερα απο πολυ καιρο και αφου μου στελνουν πολλα βραβεια ειπα να κανω μια αναρτηση πριν τις γιορτες και να τα δωσω.Ο κληρος επεσε σ εσενα.Ελα λοιπον με τα καλά σου να το παραλαβεις